سبک زندگی ما و غذاهایی که میخوریم، تعیین میکنند که بدن ما از لحاظ بیولوژیکی چقدر زودتر یا دیرتر پیر شود.
به گزارش افقاقتصاد آنلاین، رژیم غذایی ناسالم یا رژیمی که فاقد مواد مغذی ضروری و سرشار از قندها و چربیهای ناسالم است، میتواند منجر به التهاب مزمن، استرس اکسیداتیو، مشکلات متابولیک و درنهایت تسریع روند پیری و افزایش سن بیولوژیکی شود. بهتر است از مصرف زیاد این دو گروه غذایی بپرهیزید تا روند پیری بیولوژیکی را به تعویق بیندازید:
۱) غذای سرخشده
غذاهای سرخشده مانند ناگت مرغ، همبرگر و سیب زمینی سرخشده اغلب حاوی چربیهای ترانس هستند و باعث بروز التهاب و استرس اکسیداتیو در بدن میشوند، پیری سلولی را تسریع میکنند و خطر ابتلا به بیماریهای مرتبط با افزایش سن مانند بیماری قلبی و دیابت را افزایش میدهند.
۲) گوشتهای فرآوریشده
مصرف ژامبون، هات داگ، سالامی، سوسیس و کالباس که اغلب دارای مواد نگهدارنده زیادی مانند سدیم و نیترات هستند، از طریق ترویج استرس اکسیداتیو و التهاب در بدن و آسیب سلولی، منجر به پیری بیولوژیکی میشود.