مرجعیت علمی اهل بیت در کلام علمای جهان اسلام دیده می شود / یکی از راه های تقریب بین مسلمین ، پذیرش مرجعیت دینی و علمی اهل بیت عصمت و طهارت است.
حجت الاسلام دیلم گفت: تاسی از سنت و سیره پیامبر اکرم (ص) با محبت به اهل بیت (ع) میسر خواهد شد.
به گزارش افقاقتصاد آنلاین گلستان به نقل از روابط عمومی مرکز اسلامی استان، حجت الاسلام نورعلی دیلم در نشست نخبگانی قزل امام در دانشگاه پیام نور گنبدکاووس ضمن تبریک دهه کرامت گفت: دوستی و محبت اهل بیت پیامبر اکرم (ص)، موجب اتحاد امت اسلامی است.
وی افزود: وحدت و همبستگی که قرآن کریم بر آن تاکید و سنت پیامبر (ص) بر آن استوار است، با محبت اهل بیت (ع) میسر خواهد بود.
رئیس مرکز اسلامی گلستان با تاکید براینکه، محبت به اهل بیت (ع)، جزو لاینفک واجبات مسلمین جهان قطعی و پذیرفته شده است، افزود: همه مسلمین جهان اهل محبت و مودت به اهل بیت پیامبر اکرم (ص) هستند.
حجت الاسلام دیلم تصریح کرد: وظیفه امروز ما علما و روحانیون، افزایش محبت و مودت و تقویت راه هایی است که موجب افزایش این محبت شود تا زندگی مردم رنگ و بوی معارف فرزندان پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) را بگیرد.
وی با بیان اینکه، مرجعیت علمی اهل بیت (ع) مورد تاکید همه ماست، افزود: وقتی به کلام بزرگان شیعه و سنی مراجعه کنیم متوجه می شویم که باید این موضوع را بپذیریم که بعد از پیامبر (ص) همه نسبت به مرجعیت علمی اهل بیت (ع) اعتقاد و اذعان داشتند و بزرگان تقریب نیز یکی از راه های تقریب و وحدت بین مسلمین را پذیرش مرجعیت دینی اهل بیت عصمت و طهارت بیان کردند.
رئیس مرکز اسلامی گلستان با اشاره به اینکه، سلاطین و پادشاهان زمان، تمام توان خود را برای حذف فیزیکی و کم کردن ارزش و جایگاه مقام اهل بیت (ع) بکار برده اند، افزود: اما در زمان خلفا و حضرت علی (ع)، در محبت نسبت به همدیگر، همدلی و در کنار هم بودن و مشورت کردن امورات موارد بسیار زیادی داریم که این نگاه همدلی بزرگان دین بعد از پیامبر (ص) نشان از جایگاه علمی اهل بیت (ع) دارد.
حجت الاسلام دیلم افزود: در زمان امام صادق (ع)، حافظ کوفی می فرماید، ۴ هزار نفر از فقها و محدثان از ادیان و مذاهب مختلف و حتی از بزرگان اهل سنت در مکتب امام صادق (ع) درس خواندند و حدیث فرا گرفته و در جامعه منتشر کردند.
وی با اشاره به مقام و منزلت ارزش علم و احترام استاد، گفت: امروز در ترکمن صحرا و در فرهنگ بومی منطقه محبت به اهل بیت (ع) در گفتار، رفتار، تالیفات و سایر عرصه ها وجود دارد و علمای ترکمن صحرا از قبل از انقلاب و از دهه ۳۰ به بعد مانع از ورود فرهنگ وارداتی از مناطق دیگر و تفکرات افراطی برای ایجاد اختلاف در جامعه اسلامی به منطقه شدند.
رئیس مرکز اسلامی گلستان گفت: بزرگان اهل سنت ترکمن صحرا از همه گروه های فکری در استان کمربند عقیدتی محکمی ایجاد کردند و مانع از ورود تفکرات افراطی به منطقه شدند.
حجت الاسلام دیلم با اشاره به ایام برگزاری سالگرد نکوداشت تولد مختومقلی گفت: امروز اگر همان فرهنگ ترکمن و ترکمن صحرا و همچنین فرهنگ اندیشمندان و بزرگان ترکمن حفظ و به آن پروبال داده می شد هیچ وقت تفکرات دیگر وارد استان نمی شد.
حجت الاسلام دیلم افزود : اگر علمای ترکمن صحرا نقدی به مجالس ساز و آواز در کنار قبور بزرگان دارند ،صرف نقد کردن سلب مسولیت نمی کند بلکه باید در مقابل برنامه جایگزین ارائه دهند چون مختومقلی عارف و اهل قرآن و محبت به اهل بیت (ع) دارد. باید با برگزاری اجتماع، همایش، گفتمان و مراسم هایی در راستای ترویج اندیشه مختومقلی پیش قدم و میدان دار باشیم.
وی با تاکید براینکه، مصادیق ارادت و مودت اهل سنت و ترکمن ها را نسبت به امام رضا (ع) را حفظ و تقویت کنیم، گفت: با تبیین اندیشه و تفکر محبت مختومقلی به اهل بیت (ع)، توجه نسل جوان را به اهل بیت پیامبر (ص) بیشتر جلب کنیم.