ofogheghtesadonline.ir

۲۸ دی ۱۴۰۳ -
Loading...

مصادیق عدم توجه به جلو در علل شکل گیری تصادفات


افق‌اقتصاد آنلاین گلستان – سرهنگ محمود شهرکی رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان گلستان گفت: استفاده از تلفن همراه از علل شایع در هنگام تصادفات است و علل اصلی تصادفات مربوط به عدم توجه به جلو است.
سرهنگ محمود شهرکی یکی از عمده‌ترین علل تصادفات در جاده ها را عدم توجه به جلو ناشی از تاخیر در رویت و مشاهده خطر عنوان کرد
وی افزود: ماده ۱۸۰ آیین نامه راهنمایی و رانندگی صراحتا اعلام می‌دارد که رانندگان در هر شرایطی باید به جلو توجه کافی و لازم را داشته باشند و از انجام کارهایی مانند خوردن و آشامیدن، استعمال دخانیات، صحبت کردن با دیگر سرنشینان و دیگر مواردی که موجب حواس پرتی و عدم تمرکز راننده نسبت به جلو می‌گردد می‌بایست خودداری نمایند.
شهرکی ادامه داد: طی آنالیز و تجزیه و تحلیل تصادفات در سال ۱۴۰۲ عمده‌ترین علت تامه تصادفات مربوط به عدم توجه به جلو بوده است که عمده‌ترین فاکتور آن نیز استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی بوده است.
رئیس پلیس راه استان گلستان بیان داشت: با بررسی و آنالیز تصادفات و مشاهده و نگاه اجمالی به چند خودروی اطراف خود در حین رانندگی پی می بریم که حتما دو نفر از رانندگان در حال استفاده از تلفن همراه خود هستند که یا در حال مکالمه، ارسال پیام و یا بررسی فضای مجازی هستند که موجبات بروز تصادفات را فراهم خواهد کرد.

رئیس پلیس راه استان گلستان گفت: دوربین‌های هوشمند جاده‌ای میانگین سرعت بین دو دوربین را محاسبه می‌کنند.

سرهنگ محمود شهرکی رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان گلستان اظهار کرد: علاوه بر ثبت سرعت لحظه‌ای وسایل نقلیه توسط دوربین‌های کنترل تخلفات جاده‌ای، میانگین سرعت آنان نیز از لحظه عبور از یک دوربین تا دوربین بعدی به صورت هوشمند ارزیابی می‌گردد.

وی ادامه داد: با توجه به مشخص بودن فاصله دوربین‌ها با یکدیگر، مدت زمانی که برابر سرعت مجاز هر معبر باید بین دو دوربین طی شود به صورت هوشمند محاسبه و اگر کمتر از این زمان مسافت طی شده باشد به عنوان سرعت غیر مجاز احصاء و اعمال قانون انجام خواهد شد.

سرهنگ شهرکی رئیس پلیس راه استان گلستان تصریح کرد: بر خلاف تصور برخی که معیار را فقط سرعت لحظه عبور از مقابل دوربین‌ها می‌دانند بایستی تذکر داد که اگر در فاصله بین آنها سرعت مجاز رعایت نگردد، رانندگان مرتکب تخلف سرعت غیر مجاز شده‌اند و به صورت هوشمند اعمال قانون خواهند شد.

وی یادآور شد: در موارد بسیاری رانندگان از این موضوع غافل می‌گردند و بدون توجه به این قابلیت دوربین‌ها سرعت میانگین را رعایت نمی‌نمایند و پس از اعمال قانون گمان می‌کنند که اشتباهی رخ داده است در حالی‌که اعمال قانون انجام شده صحیح می‌باشد.

سرهنگ شهرکی خاطرنشان کرد: علاوه بر موارد گفته شده چنانچه سرعت لحظه‌ای و یا میانگین وسایل نقلیه بیش از ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت باشد، آن خودرو علاوه بر اعمال قانون، به صورت سیستمی توقیف و در هر نقطه‌ای از کشور به پارکینگ منتقل و رفع توقیف آن مشروط به طی مراحل لازم می‌باشد.

وی در پایان گفت: سرعت غیر مجاز همواره عاملی مرگبار می‌باشد و پلیس راه استان با بکارگیری تمام ظرفیت‌ها و امکانات موجود مبادرت به مدیریت آن می‌نماید و همواره با رانندگانی که با ارتکاب این تخلف، ایمنی تردد هموطنان را به مخاطره می‌اندازند قاطعانه برخورد می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *