معاون بازرسی و نظارت اداره کل صنعت ، معدن و تجارت استان گلستان گفت : طرح نظارت بر نانواییهای استان گلستان با هدف عرضه نان با کیفیت و استاندارد به طور مستمر در حال اجرا است.
به گزارش افقاقتصاد آنلاین گلستان به نقل از روابط عمومی اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان ، جعفر کرامتی با اعلام این خبر ، گفت : در قالب این طرح ، کیفیت آرد، نان، سبوس، نمک، ترازو و دستگاههای پخت، وزن کیسههای آرد و چونه و همچنین تناسب آرد تخصیصی با نان عرضه شده، ارزیابی میشود.
معاون بازرسی و نظارت اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان گلستان عنوان کرد : با توجه به تصمیمات کارگروه آرد و نان استان مقرر شده است که موضوع کیفیت نان در استان در دستور این کارگروه قرار گرفته و ادارات کل غله،استاندارد، بهداشت، بازرسی ونظارت اصناف استان گلستان براساس وظیفه مندی خود و با محوریت اداره کل صنعت، معدن وتجارت استان این نظارت ها را انجام دهند .
وی افزود: نان از اصلی ترین نیازهای ضروری و مصرف غذای مردم است و میطلبد که نظارت دقیق و مستمری از نانواییهای سطح شهرستانها صورت بپذیرد.
ایشان افزود: پارامترهای تعیین کیفیت و مرغوبیت نان توسط دستگاههای متولی تعیین شده است و واحدهای خبازی که این پارامترها را رعایت نکنند در مرحله نخست جهت دریافت آموزش های لازم به اداره کل فنی وحرفه ای استان ارجاع می شوند و در صورت تکرار نسبت به تشکیل پرونده تعزیراتی برای ایشان اقدام خواهد شد.
کرامتی همچنین عنوان کرد : نظارتها بطور مستمر در سطح استان گلستان ادامه خواهد داشت تا نتیجه مطلوب حاصل شود.
وی گفت : شهروندان عزیز در صورت مشاهد نان بی کیفیت و نامرغوب گزارش خود را به سامانه خبری اداره کل صنعت، معدن وتجارت استان با شماره۱۲۴ و سامانه۱۹۰ مرکز بهداشت استان اطلاع رسانی نمایند.