معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت گلستان با بیان اینکه یکهزار و ۲۶۴ مرکز درمانی استان طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند، افزود: بیمه سلامت با ۱۰۰ درصد داروخانههای دارای پروانه استان گلستان قرارداد دارد.
افقاقتصاد آنلاین گلستان – علیرضا صحرایی در نشست خبری که به مناسبت گرامیداشت هفته بیمه سلامت برگزار شد، اظهار کرد: بیمه سلامت، بیمهای دولتی بوده و تابع قوانین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و یک میلیون و ۱۸۴ هزار نفر، حدود ۶۰ درصد جمعیت استان گلستان تحت پوشش این بیمه هستند.
معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت گلستان با اشاره به اینکه اتباع خارجی که در قالبشناسه «یکتا» تعریف شدهاند، میتوانند از خدمات بیمارستانها و مراکز درمانی دولتی استفاده کنند، خاطرنشان کرد: آمار این افراد از سوی وزارت کشور و سازمان اتباع شناسایی میشوند تا بتوانند از خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران استفاده کنند و باید این را بگوئیم که در استان گلستان آمار اتباع متغیر هستند.
وی اضافه کرد: اتباع خارجی در دو حالت که یا «آسیبپذیرها هستند» به شکل رایگان و یا اینکه «غیرآسیبپذیر هستند» با پرداخت حق بیمه، میتوانند از خدمات بیمه سلامت بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه این بیمه علاوه بر اتباع داخلی که به شکل رایگان برای پنج دهک نخست و برای پنج دهک دوم به ترتیب دهکها با تخفیف خدمات ارائه میکند، ادامه داد: اتباع خارجی که نیاز به درمان دارند میتوانند در شرایطی که در سامانه تعریف شوند، از مزایای این بیمه استفاده کنند.
صحرایی با تأکید بر اینکه بالغ بر یکهزار و ۲۶۴ مرکز اعم از پزشکان، فیزیوتراپها، ماماها، داروخانهها و دیگر مراکز طرف قرارداد با بیمه سلامت در استان گلستان وجود دارد، تصریح کرد: ۲۴۰ پزشک عمومی، ۲۸۰ پزشک متخصص، ۳۰ فوقتخصص، ۷۰ دندانپزشک، ۳۱۱ داروخانه، ۶۲ آزمایشگاه و سایر مراکز طرف قرارداد با این بیمه هستند.
معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت گلستان در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به تعریف «بیماران خاص» در بیمه سلامت که در گذشته به پنج مورد اشاره شده بود، توضیح داد: از اواخر سال ۱۴۰۱ دولت وقت اقدام به تعریف صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج کرد که با تحولی عظیم ۵ مورد حمایت را به ۱۰۷ گروه بیماری افزایش داد.
وی افزود: ۱۰۰ درصد داروخانههای استان گلستان که پروانه رسمی دارند، طرف قرارداد با بیمه سلامت هستند.
وی حمایت از بیماران خاص و صعبالعلاج را یکی از مهمترین خدمات بیمه سلامت برشمرد و خاطرنشان کرد: طی ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۳ حدود ۱۸۳ میلیارد ریال به بیماران خاص و صعبالعلاج پرداخت شده است