گردهمایی روسای ادارات بازرسی، مدیریت عملکرد ادارات کل منابع طبیعی و آبخیزداری منطقه سه کشور در گلستان در حال برگزاری است.
به گزارش افقاقتصاد آنلاین گلستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، گردهمایی روسای ادارات بازرسی،مدیریت عملکرد ادارات کل منابع طبیعی و آبخیزداری منطقه سه کشور روز چهارشنبه در گلستان در حال برگزاری است.
در این گردهمایی دو روزه روسای ادارات کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان های گیلان، خراسان شمالی، گلستان، تهران، سمنان، قم، مازندران(ساری)، مازندران(نوشهر) حضور دارند.
معاون دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در این گردهمایی بر ضرورت خودسازی بازرسان تاکید کرد و افزود: نقش روسای ادارات بازرسی و مدیریت عملکرد، پیشگیری از تخلفات است.
ابولقاسم حسین پور گفت: انتظار است در این نشست ها حقوق منابع طبیعی را بهتر شناخته و از آن محافظت کنیم. وی گفت: برای رفع مشکلات بهره برداران در عرصه های منابع طبیعی همکاری با دفاتر پیشخوان دولت یک ضرورت است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان نیز در این گردهمایی بر اهمیت حفظ و احیای منابع طبیعی تاکید کرد و نقش ادارات بازرسی و مدیریت عملکرد را در این عرصه خطیر دانست.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان با اشاره به اینکه یگان حفاظت سازمان چارت مشخصی ندارد، گفت: با توجه به عدم تغییر کاربری اراضی و ارزش بالای زمین، انگیزه افراد برای تغییر کاربری اراضی جنگلی و مرتعی به شدت بالا رفته است که وظیفه مقابله با این روند مخرب به عهده یگان حفاظت سازمان است اما یگان حفاظت هنوز چارت رسمی و مصوب ندارد.
سرهنگ گلبینی مفرد با تاکید بر اینکه حفاظت از منابع طبیعی نیازمند اختصاص نیرو، امکانات و تجهزات است، تصریح کرد: حفاظت از عرصههای طبیعی شامل مقابله با تغییر کاربری، کنترل حریق و غیره فقط بخشی از وظایف یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی است. انجام این وظایف همواره توام با مخاطراتی برای پرسنلی است که این وظیفه را عهدهدار میشوند. شهادت، جراحات سطحی یا عمقی از جمله تبعات فعالیت به عنوان یک نیروی حفاظتی در عرصههای طبیعی است.
سرهنگ گلبینی مفرد اظهار کرد: در حال حاضر ۱۶۶ بلوک حفاظتی در استان و ۱۸ حوزه آبخیز داریم که تعداد نیروهای شرکتی و صیانتی ما ۵۵۷ نیرو می باشد.
وی افزود: مناطق بحرانی و ساماندهی همیاران طبیعت در قالب گروه های ۱۱ نفره نیز در استان انجام شده است که در حال حاضر ۸۶ نقطه روستایی در شهرستان های بندرگز، کردکوی، گرگان، علی آبادکتول، رامیان، آزادشهر، مینودشت، گالیگش، کلاله، مراوه تپه در حال آموزش هستند.
مهندس ولی الله مرادی رئیس اداره بازرسی، مدیریت عملکرد اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان گلستان در گردهمایی روسای ادارات بازرسی، مدیریت عملکرد منابع طبیعی و آبخیزداری منطقه سه کشوراظهار کرد: ۷۴ محل دپوی چوب، ۳۷۷ کارگاه نجاری، ۳ کارخانه چوب و ۵۳ کوره ذغال در استان گلستان فعال است که تحت نظارت مستمر نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی استان و اداره بازرسی و مدیریت عملکرد می باشند.
وی ادامه داد: همچنین در استان گلستان در بخش اجرای ماده قانون حفاظت و حمایت تاکنون ۲۱۲ فقره پرونده با مساحت ۵۶۴۶۲۸ هکتار در حوزه های طرح های مرتعداری، زراعت چوب و غیره واگذار گردیده است.
مرادی با بیان اینکه ۵ پایگاه اطفاء حریق در استان گلستان داریم، افزود: این پایگاه ها در باغو بندرگز، یگان حفاظت منابع طبیعی در ستاد گرگان، رامیان، تنگراه گالیکش و عجن سنگرلی در کلاله که در حال احداث می باشد قرار دارند.
در انتهای این گردهمایی از سربازان یگان حفاظت منابع طبیعی گلستان به مناسبت فرا رسیدن روز سرباز تقدیر شد